maanantai, 28. toukokuu 2007
Sunnuntaipata
Sunnuntaina syötiin taas aika peruspataa naudasta. Hyvää ja taas niin helppoa.
400 g naudan paistikuutioita
2 siivua pekonia
vajaa oranssi paprika
2 sipulia
3 porkkanaa
2 valkosipulin kynttä
½ kesäkurpista
1 tomaati
2-3 herkkusientä
tomaattipyrettä
2 dl valkoviiniä
ainakin 5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1 tl timjamia
1 tl rosmariinia
½ tl basilikaa
1 rkl soijaa
2 laakerinlehteä
Määrät on vähän sinne päin, ei meillä niin mittailla.. Ruskista pekoni ja liha padan pohjalla, lisää muut aineet pilkottuina (tomaatti pikkukuutioina). Kypsennä 225 asteisessa uunissa pari tuntia. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoa esim. riisin kanssa (meillä riisi-ohraa)
Kommentit