Tässä ei siis ole tarkoitus esitellä kalapuikkoja vaan kasvislisäkettä niille. Korvaa tässä siis perunan.

519445.jpg

puolikas kesäkurpitsa
puolikas punainen paprika
puolikas purjosipuli
rucolaa
oliiviöljyä
n. 3 rkl soijaa
pippuria

Paista kesäkurpitsa- ja paprika viipaleita reilussa oliiviöljyssä, lisää hetken päästä purjosuikaleet. Kuullottele sopivan pehmeiksi. Lisää soija ja tarvittaessa vähän vettä (jos alkavat kuivua ja palaa pohjaan). Lisää rucolan lehdet ja pyörittele sen aikaa pannulla että pehmenevät.

Lisänä vielä kermaviiliä, jossa mausteena silputtua paprikaa ja punasipulia, sitruunamehua, sitruunapippuria, hunaja- Dijon-sinappia, paprikamaustetta, juustokuminaa, kurkumaa ja cayennepippuria.