Pari päivää ollut niin pitkiä työpäiviä, että ollaan oltu ihan eineslinjalla, tänään viimein jaksoi taas nähdä jotain vaivaakin ruoan eteen.

Täällä on ollut jo joitain helpompia kanawok-ohjeita valmisaineista, mutta tämä on meidän enintä herkkua. Kasvisten pilkkominen on toki hiukan työlästä, mutta maksaa kyllä vaivan. Tulisuutta kannattaa itse tietysti säädellä.

578505.jpg

400 g hunajamarinoituja fileesuikaleita
punainen paprika
2 pientä porkkanaa
1 sipuli
puolikas pieni kesäkurpitsa
vajaa punainen chili
2 valkosipulinkynttä
1 tl paprikamaustetta
1 tl juustokuminaa
1 purkki ananasta mehuineen
3 rkl soijaa
2 rkl chili and garlic -kastiketta (Santa maria)
1 tl sitruunaruohotahnaa
3 levyä nuudeleita

Leikkaa kaikki kasvikset ohuiksi suikaleiksi (porkkana mieluiten tulitikun kokoisiksi), hienonna chili ja valkosipuli. Ruskista kana mausteiden kanssa, lisää kasvikset parissa erässä (kovimmat mielummin ensin) ja kuullota muutama minuutti. Pilko ananas ja laita mehuineen pannuun. Lisää soija, sitruunaruohotahna ja chilikastike, keittele 10-20 min. Makuasia on, kuinka kypsäksi kasvikset haluaa, meillä tässä ruoassa tykätään aika pehmeistä. Keitä nuudelit ja lisää pannuun, sekoita ja paista hetki.