Kylmäsavuporoa jäi yli taannoisista piirasista, joten jotain piti keksiä. Vaan eipä kaikkea rouhetta saanut vieläkään kulumaan, mitähän lopusta vielä tekisi.. Jokin aika sitten törmäsin muistaakseni useammassakin blogissa kinkkurulliin, joten siltä tämä ajatus lienee jäänyt mieleen. Hyvää ja helppoa.

610808.jpg

paketti lehtitaikinalevyjä (500 g)
n. 50 g poron kylmäsavurouhetta (Lapin liha)
n. 100-150 g tuorejuustoa (Keija, välimeren yrtit)
kananmuna voiteluun

Leikkaa taikinalevyt pitkittäin kahtia. Sekoita poro juuston sekaan ja levitä taikinalevyille. Rullaa kevyiksi rulliksi, aseta pystyyn paperisiin (voideltuihin) muffinssivuokiin. Voitele munalla. Paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Itse en voidellut vuokia, ja taikina jäi osassa ikävästi kiinni pohjaan.. voipi johtua kyllä vain voitelukananmunastakin.. Näitä tehdään kuitenkin toistekin.