keskiviikko, 2. toukokuu 2007
Kana-barbeque-kastike
Tarkoitus oli tehdä ihan tavallista kanakastiketta, kunnes mies näki päiväunillaan unta, että ruoassa oli myös pekonia =) Kun pekonin tuoksu levisi keittiöön, tuli heti mieleen HP:n BBQ kastikepullo, joka juuri ostettiin viikonloppua varten. Tässä lopputulos:
300 g hunajamarinoituja broilerin suikaleita
3 viipaletta pekonia
puolikas keltainen paprika
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
parin sentin pala vihreää pepperonia
paprikamaustetta, juustokuminaa, kurkumaa
2 rkl HP:n BBQ -kastiketta
purkki ananasta
vajaa purkki Flora Kevyt ruokaa
Ruskista kanat valkosipulin, pepperonin ja kuivien mausteiden kanssa. Lisää paloitellut sipuli ja paprika, kuullota. Lisää paloiteltu pekoni. Kun pekoni alkaa olla ruskistunut, lisää pieneksi paloiteltu ananas mehuineen sekä BBQ -kastike. Keittele jonkin aikaa; jos neste uhkaa loppua, lisää vettä. Lisää lopuksi Flora Kevyt ruoka (tai kermaa), keitä vielä hetki.
Kommentit