Lihapullien pohjana voi käyttää valmista sipulikeittopussia. Ohjekin on melkein suoraan pussin kyljestä, laitan sen kuitenkin vielä tähän.

549060.jpg

1 pussi ranskalaista sipulikeittoa
1 dl korppujauhoja
1 dl vettä tai muuta nestettä
400 g naudan jauhelihaa
2 kananmunaa
mustapippuria
suolaa
paprikamaustetta

Sekoita keittoainekset ja korppujauho veteen, anna turvota. Sekaan kananmunat, jauheliha ja mausteet. Sekoita reilusti, tasaiseksi mössöksi. Muotoile lihapulliksi kostein käsin. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 15 min tai enemmänkin.

Tee ruskeakastike pikkukattilassa. Nostele pullat kastikeen joukkoon. Tarjoa perunan kanssa. Lisänä vielä keitettyä parsa- ja kukkakaalia, joiden päällä juustoraastetta ja tilkka kermaa.