Vastikään ravintolassa syömässäni annoksessa oli hyvää paholaisen hilloa, pakkohan sitä oli itsekin yrittää. Ei tämä kauas jäänyt.

551746.jpg

1 punainen paprika
2 tomaattia
2 valkosipulin kynttä
1½ punaista isoa chilipalkoa
1 rkl hunajaa
1 rkl viinietikkaa (omena-)
suolaa, mustapippuria, valkopippuria (vajaa ½ tl kutakin)
1 dl hillosokeria

Kuutioi paprika ja tomaatti pieniksi kuutioiksi, hienonna chili ja valkosipuli. Laita kaikki hillosokeria lukuunottamatta kattilaan, keittele n. 15 min. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 10 min välillä sekoittaen. Purkita, jäähdytä ja säilytä viileässä.  Tästä tulee vain yksi tuollainen kuvassa oleva purkillinen, eli annosta kannattaa vähän kasvattaa, jos yhtään arvelet tästä tykkääväsi.

Mutta olipa muuten hankala kuvattava, kamera ei meinannut tarkentaa ollenkaan.

Ohje pohjautuu ihan Dansukkerin ohjeeseen, sekä tähän.