Herkkuruokaa viikonlopulta, mm. tuorejuustolla, aurinkokuivatulla tomaatilla, pinjansiemenillä ja basilikalla täytettyjä broilerin fileitä sekä valkosipuli-vuohenjuustoperunoita. Nami.

1272590.jpg

Broileri-taskut

4 ohuen ohutta broilerin fileetä
pikkupurkki ruohosipuli-tuorejuustoa
3-4 siivua aurinkokuivattua tomaattia
n. 30 g pinjansiemeniä
tuoretta ruohosipulia, reilusti basilikaa, rucolaa
oliiviöljyä

1 sipuli
purkki ruokakermaa

Nuiji fileitä hiukan ohuemmiksi. Sekoita tuorejuustosta, aurinkokuivatusta tomaatista, yrteistä ja hiukan pienemmäksi ruohituista pinjansimenistä tahna, notkista tarpeen mukaan oliiviöljyllä. Jaa tahna fileille, ja kokoa tikkujen avulla rulliksi/taskuiksi. Ruskista kääröjä hetki joka puolelta uuninkestävällä pannulla, kuullota myös silputtu sipuli. Laita kansi päälle ja laita 200 asteiseen uuniin reiluksi puoleksi tunniksi. Lisää loppuvaiheessa pannulle myös kerma.

1272573.jpg

Lisukkeena vuohenjuustolla kuorrutettuja valkosipuliperunoita, eli valmis valkosipuliperunapussi, kerma-maitoa ja päällä vajaa paketti (n.150 g) vuohenjuustoa viipaleina.

1272578.jpg