Tämä on meidän ehkä tavallisinta ruokaa: kanaa, kasviksia, kermaa ja jotain makua tuomaan. Tässä maku tulee rosmariinista ja "Keiju Välimeren Yrtit tuorejuustotyyppisestä kasvirasvavalmisteesta" Siis oikeasti, kuinka tuota pitäisi oikein kutsua? =) Maku tuossa on kyllä leivänkin päällä yllättävän hyvä ja aito.

572018.jpg

300 g broilerin fileesuikaleita (hunaja)
1 punasipuli
1 salottisipuli
vajaa keltainen paprika
puolikas pieni kesäkurpitsa
kirsikkatomaatteja
n. 50 g Keiju Välimeren yrtit -hässäkkää
vajaa tl kuivattua rosmariinia
kermaa

Ruskista, pilko ja kuullota, mausta ja keittele hetki, tämä ei varmaan kummempaa ohjetta kaipaa. =) Tarjottiin riisi-ohran kanssa.