torstai, 6. joulukuu 2007
Hyvää itsenäisyyspäivää
Hyvää Suomen 90. itsenäisyyspäivää!
Tässä meidän juhlaruokaa. Tapanamme on ollut syödä jouluisesti, mutta pienin vivahtein kuitenkin. Tarjolla oli karjalanpastia (taateleilla maustettuna, kuten viikolla jossain ruokaohjelmassa), puikulaperunaa, porkkana- ja lanttulaatikkoa, vuohenjuustopunajuuria, pikkelssiä ja punaherukkahyytelöä.
Jälkiruokana paistettua omenaa ja banaania vaniljajäätelöllä, laitan ohjeen hiukan myöhemmin
Ohjetta siis tässä:
Kuori ja pilko 2 omenaa sekä 1 banaani. Paista rasvassa pannulla pehmeiksi. Lisää tilkka rommia. Keitä 1 dl sokeria ja 3/4 dl vettä + pari kanelitankoa siirapiksi ja kaada pannuun. Tarjoa kuumana vaniljajäätelön kanssa.
Kommentit