torstai, 20. syyskuu 2007
Salvia-valkosipulispagetti
Tämäkin ohje on Köyhistä ritareista pienellä lisäyksellä.. =) Hyvää, selkeää ja tosi helppoa ja nopeaa!
300 g spagettia
nippu tuoretta salviaa silputtuna
2 valkosipulinkynttä pilkottuna
pussillinen tuoretta pinaattia (revittynä pariin palaan)
(50 g parmankinkkua suikaloituna)
½ dl parmensanraastetta
1 rkl voita
suolaa, pippuria
Keitä spagetti ohjeen mukaan. Kuullota valkosipuli pannulla voissa, lisää (kinkku,) salvia, ja pinaatti, pyörittele hetki. Lisää spegetti pannulle, keitinvettä voi tulla hiukan mukaan, sekoita. Lisää parmesanjuusto, suolaa ja pippuria.
Parmankinkku oli meidän oma lisäyksemme, joten taidan laittaa tämän kasvisruoaksi, varmasti on hyvää niinkin.
Kommentit