Taas tacoja ja tortilloja.. kanatäyte oli hiukan erilainen joten postataan nyt tänne tämäkin. Kuvat ainakin onnistuivat paremmin kuin viimeksi. Jos muuten olet syönyt näitä vain jauhelihatäytteen kanssa, suosittelen lämpimästi testaamaan kanatäytettä, vaikka tätä meidän tästä. Kana sopii omasta mielestäni täyteeksi paljon, paljon paremmin kuin jauheliha. Varsinkin reilusti juustokuminalla maustettuna.

649779.jpg

649789.jpg

Kanatäyte:

300 g tomaattimarinoituja broilerin fileesuikaleita
1-2 sipulia
vajaa punainen paprika
½ kesäkurpitsa
chiliä
2 valkosipulin kynttä
1-2 tl juustokuminaa
1 tl paprikamaustetta

Paistele kana pannulla, kuullota kasvikset, mausta ja paista kypsäksi. Lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Tällä kertaa kokeiltiin noita vähän pienempiä taco-veneitä, jotka ovatkin ihan mukavia. Muut täytteet kuten aiemmassakin tacopostauksessa, eli guacamolea, tacomausteista kermaviiliä, Santa Marian taco-saucea, tomaattia, paprikaa, punasipulia ja salaattia.

Oi että, näihin ei kyllästy =) Nyt jo tekisi taas mieli..