Tein perus-tomaattikastiketta tuorepastalle, ja silmiin osui vuohenjuuston loppu jääkaapista. Kastikkeesta tulikin aika kivan makuista, kun laitoin sitä pikkuisen mukaan. Vuohenjuusto maistuu ihan pikkuisen läpi, mutta ei hallitsevasti.

610810.jpg

2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
vajaa punainen paprika
½ pienehkö kesäkurpitsa
pätkä punaista chiliä
oliiviöljyä
2 tomaattia
n. 5 rkl tomaattipyrettä
timjamia, basilikaa, oreganoa
1 rkl balsamicoa
n.2 cm:n pala vuohenjuustoa

Kuutioi kasvikset, hienonna valkosipuli ja chili. Kuullota sipulia, paprikaa, valkosipulia ja chiliä hetki kattilan pohjalla, lisää kesäkurpitsa ja jatka hetki. Lisää tomaatit ja mausteet (ja tilkka vettä), keittele pehmeäksi soseeksi. Leikkele vuohenjuuston kuori pääosin pois, murusta ja sulata kastikkeeseen. Tarjoa tuorepastan kanssa.