Ja toinen kesän merkki, eli grillikauden avaus. Ihanaa pitkästä aikaa.

614473.jpg

Grillissä tällä kertaa:

maustamattomia broileirin ohutleikkeitä, joiden marinadissa oli viiniä, öljyä, bbq-kastiketta, soijaa, suolaa, pippuria, paprikamaustetta, valkosipulia. Samanlaisella liemellä valeltiin niitä ja kasviksia sitten vielä grillissä.

punasipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa, maissia
kirsikkatomaatteja tuorejuuston kanssa folionyytissä
tuorejuustolla täytettyjä herkkusieniä pekoniin käärittynä

Kastikkeeksi tein guacamolen tällä ohjeella. Paitsi että lisäsin kermaviiliä reilummalla kädellä, sekä teelusikalisen mangochutneytä. Tämä sopikin grilliruoan kaveriksi mainiosti.

Kyllä nyt saa kesä tulla =)