Jääkaapin tyhjennystä, eli "pyttipannu" aasialaiseen tapaan:

462641.jpg

vajaa punainen paprika
vajaa vihreä paprika
puolikas kesäkurpitsa
1 sipuli
1 pieni punasipuli
1 prk ananasta
n. 300 g kypsää kanaa
paketti riisinuudeleita (250 g)
valkosipulia
pala chiliä
½ tl kurkumaa
1 tl paprikamaustetta
½ tl jauhettua inkivääriä
öljyä
loraus soijaa
loraus Santa Marian Chili and Garlic Sauce -kastiketta
muutama ruokalusikka sitruunamehua
tuoretta korianteria ja basilikaa

Paloittele kasvikset suikaleiksi, kuullota kuivien mausteiden kanssa pannussa, kunnes pehmenevät vähän. Lisää ananaspalat mehuineen, anna kypsyä muutama minuutti. Lisää paloiteltu kana, pakkauksen ohjeen mukaan kypsennetyt nuudelit sekä tarvittaessa vähän nestettä. Wokkaa vielä hetki pannulla, mausta soijalla, Chili and Garlicilla sekä sitruunamehulla. Sekoittele lopuksi joukkoon tuoretta korianteria ja basilikaa.

Eiliseltä jäi uunissa paistettua kanan rintafilettä, joten käytimme sen tähän, "normaalisti" olisi käytetty broilerin suikaleita (ruskistetaan ennen kasviksia).